Beoordelingen van Mr. Sushi Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Carmen
21 juli 2024
Dielan Kalsbeek
19 juli 2024

Nieuwe eigenaar doet het uitstekend!

MLCB
18 juli 2024

Zo blij dat Mr Sushi Leeuwarden weer open is! De sushi smaakte heerlijk en was goed gerold. Bezorging mooi op tijd.

Marije
18 juli 2024

Heerlijk gegeten. Het warme spul kwam super warm binnen en het eten was er nog voordat vantevoren werd aangeven dat het zou komen.

Nienke
16 juli 2024

Heerlijk! Zeker het proberen waard.

Jelle
6 januari 2023

Helaas was de extra bestelde en betaalde soysaus niet mee geleverd.

Henri
1 januari 2022

Alles smaakte prima. Iets later bezorgd maar dat was geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dumas-schaap
31 december 2022

Vriendelijk aan de telefoon. Helaas veel te laat bezorgd. Om 17:30 besteld voor 19:30. Om 19:50 Maar eens gebeld zou het er om 20:15 zijn met lumpia’s ter compensatie. helaas was de bestelling er pas om 20:40 zonder de beloofde lumpia’s. Dit was de tweede keer op rij dat het niet goed was.

Bianca Broers
24 december 2022

Heerlijke sushi en precies op tijd bezorgd 👍

S. Bijlsma
23 december 2022

Zeer vriendelijke en nette bezorger. Eten was heerlijk

Stephanie Veenstra
14 december 2022

Er is netjes excuus gemaakt voor de twee uren wachttijd.

Jet
12 december 2022

Was weer heerlijk, deze keer duurde het bezorgen alleen vrij lang. Na de mail van ‘we zijn onderweg’ heb ik nog 30 minuten moeten wachten.

Minke
12 december 2022

De crispy sushi was heerlijk, maar inmiddels de helft kleiner voor dezelfde prijs.

Anoniem
9 december 2022

Er zou wel wat meer topping op kunnen maar heerlijk gegeten

Sikke Meijer
3 december 2022

Nu nog bezorgen in St Annaparochie ;-)

Anoniem
2 december 2022

Super eten echt lekker ook extra kip gekregen voor het late bestellen, nadeel was 18:20 uur besteld, ontvangen om 20:10 uur..

P
2 december 2022
Stijn bos
2 december 2022

Normaal zit er per portie soya saus en wasabi in, zat helaas voor 4 man niks in

Stephanie
26 november 2022

Eerder dan gepland stond de bezorger al voor de deur. Wij vonden de crunchy salmon roll het lekkerst. Alles was lekker.

Anita
22 november 2022

De bezorger was erg vriendelijk en aardig, maar het duurde bijna een uur voordat mijn bestelling werd geleverd!

Naomi
22 november 2022

Heerlijke sushi, soms duurt de bezorging iets langer dan gepland maar voor de rest altijd tevreden!

Stijn bos
19 november 2022

Absurd lekker weer

Dees
9 november 2022

Jullie fried crispy rolls zijn echt onze favoriet!!

Debbie Broersma
6 november 2022

Goed verzorgd lekker vers en meer dan voldoende

Minke
4 november 2022

Al weer bijna een uur langer moeten wachten op de bezorging. En dat terwijl we ruimschoots vantevoren de bestelling hadden gedaan. Heel jammer.

Emma
3 november 2022

Al een tijd geen bestelling bij mr. Sushi Leeuwarden geplaatst vanwege het steeds ontbreken van producten waardoor ik weer heen moest bellen. In mijn mail kreeg ik een kortingscode met als bijschrift ‘we missen je’ daarom het nog een kans gegeven en vandaag weer een bestelling geplaatst. Na twee uren kwam de bezorger met de verkeerde bestelling. Daarom gelijk gebeld en er werd gezegd dat de juiste bestelling er direct aankwam. Na dik een half uur de verkeerde bezorging omgeruild met de juiste. De bezorger deed zijn excuses alleen zijn vizier zat nog voor zijn ogen..

Gino
2 november 2022
Hersbach r
28 oktober 2022

Zeer goed,alles vers .

v/d Wal
24 oktober 2022

Boven de €25 krijg je een gratis sushi rol, eerst was dit een heel gedoe om er in te krijgen, toen ik dit uiteindelijk voor elkaar had bleek ik thuis te zijn zonder de freeroll. Ook de edamame boontjes waren veel minder dan gewoonlijk, het bakje was niet eens voor de helft gevuld. Viel wat tegen, ondanks dat was de sushi wel erg lekker.

Luna
19 oktober 2022

Snel en lekker!

Mr Ben
12 oktober 2022
Michelle Tot
9 oktober 2022

Heeel lekker & ruim op tijd klaar!

Hendrikus
4 oktober 2022
Esmeralda
24 september 2022

Het was prima. Alleen jammer dat ze geen rekening kunnen houden met allergie om er iets af te laten. De vorige keer geen probleem mee gehad, Nu helaas wel. Een box van €50,- alleen opeten is wel wat duur en veel te veel.

Jarmila
24 september 2022

Overheerlijk er als altijd

Steffan de Boer
24 september 2022

Nu al tweede keer dat bezorging fout gaat. Bij vorige bestelling kwam de verkeerde bestelling en dit keer kwam de bestelling een half uur later dan afgesproken

Margot
19 september 2022

Het duurde anderhalf uur en was in de middag.... ook waren ze de sojasaus en wasabi vergeten, due kwamen ze nog brengen. Maar de enige tempura softshell is een aanrader het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny
15 september 2022
JB
14 september 2022

Alles behalve verse vis , sushi zat echte vis geur aan jammer genoeg

F Hoekstra
10 september 2022
Iris
5 september 2022

We kregen er geen stokjes en sojasaus bij wat er normaal wel bij zit. Verder was de sushi erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

p
4 september 2022

Eten was heerlijk zoals altijd, gebeld door Michael voor een alternatieve gerecht (wat ook lekker was). Hij samen met de bezorger waren erg vriendelijk. Bezorging kwam een kwartier later dan de afgesproken tijd maar dat was geen probleem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Houten
3 september 2022
John Visser
2 september 2022

Het was vandaag niet zo lekker als we gewend zijn. De fried sushi was hard en viel uit elkaar. En de zalmbox was ook niet zoals anders. Jammer...

Steffan
27 augustus 2022

De sushi viel vandaag helaas snel uit mekaar. En de bezorging ging eerst verkeerd omdat mijn bon op een andere bestelling was geplakt en ze voor mijn deur stonden met de verkeerde bestelling. Dit is gelukkig wel snel hersteld.

Dylan Wayne
24 augustus 2022
Linda
21 augustus 2022

Weer heerlijke sushi gegeten! Helaas zat er dit keer geen wasabi bij ☹️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke de Groot
19 augustus 2022

Top!

C
17 augustus 2022

Het eten is altijd goed en de bezorging meestal ook optijd. Zo nu en dan gebeurd het wel eens dat er iets wordt vergeten mee te leveren helaas, zoals vandaag de inktvisringen. Niet elke keer zin om er achteraan te bellen, maar verders is het altijd prima.

Visser
17 augustus 2022

Eerste keer besteld en hebben er klant bij! Alles top geregeld en lekkere sushi. Mocht je andere wensen hebben ook top!

John Visser
16 augustus 2022

Het was weer héérlijk hoor 😇👍

Dielan Kalsbeek
15 augustus 2022

Ik heb online besteld en zelf opgehaald. Ik kwam binnen en ik werd vriendelijke ontvangen. Ik gaf aan dat ik een bestelling had geplaatst en die kwam ophalen. Ondanks dat ik 5min te vroeg was. Stond mijn eten al klaar! En wat een goede sushi zeg! Top zaak!

Michiel
11 augustus 2022

Heerlijk samen met m'n vriendin genoten van een pokebowl. Super scherp geprijsd, snelle bezorging en ik zat goed vol. Dat laatste is nog het meest indrukwekkend aangezien ik 2 meter ben. Chapeau!

Wendy
10 augustus 2022

Heerlijke pokebowl, vriendelijke en snelle bezorging👌🏼

Anoniem
10 augustus 2022

Heerlijke, verse sushi. Vlotte bezorging en vriendelijk personeel. Aanrader!

Mohamed
10 augustus 2022

Super actie! Bestelling was mooi op tijd bezorgd en was heerlijk!

Albert
10 augustus 2022

Vlot bezorgd, heerlijk gegeten

Anoniem
8 augustus 2022
Autar
31 juli 2022

Na lange tijd weer besteld. Paar sake nigiri hadden haast geen zalm. Avocado en komkommer wat waterig.

Len
26 juli 2022

Echt heerlijk eten, zeer zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
24 juli 2022

Beste pokebowls van Leeuwarden. Zeker aanrader

Laura
23 juli 2022

Snelle bezorging, lekkere sushi, kwaliteit zoals altijd

Saapke
22 juli 2022
Fam de Jong
20 juli 2022

Wederom weer geweldig gegeten!

Raw
20 juli 2022

Top service en was heerlijk

Juul
11 juli 2022
me
3 juli 2022

goede kwaliteit, geen extra stokjes e.d. wat je niet nodig hebt vind ik ook een plus punt. Nette, vriendelijke bezorger en keurig op tijd afgeleverd. Volgende keer weer.

John Visser
26 juni 2022

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit die jullie bezorgen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Osdailey
20 juni 2022
Tjalling Algra
20 juni 2022

Helm even af bij, of klep even omhoog. Is wel zo netjes. En 4 paar stokjes was een beetje zonde. Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
15 juni 2022
Arlette
12 juni 2022

Lekker! Ook werd ik vrolijk geholpen toen ik de bestelling kwam ophalen. Helaas viel de sushi wel heel snel uit elkaar, maar de smaak was nog steeds lekker.

Stephan
12 juni 2022
Jorrit
11 juni 2022

Veel te veel wasabi, gember en sojasaus. Bijna alles kan weg. Te weinig groenten. Prijs/kwaliteit niet in verhouding.

Lisa
6 juni 2022

- sushi was helaas aan de droge kant - bezorging al voor de 2de x meer dan 45 min te laat.. bezorger had voor deze keer maar 1 bestelling en heeft er vervolgens 35 min over gedaan om het te bezorgen?! Bovendien ruim optijd besteld voor 18.00 ( al rekening houdend met dat het te laat komt, zoals de vorige keer) maar weer kwam het pas om 18:53 aan… heel vervelend omdat we gewoon een afspraak hadden staan! Dit zal voor ons een reden zijn om bij een ander te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Visser
6 juni 2022

Het eten was top.Zoals altijd 💯De bezorging was iets vergeten,dat was jammer. MvG Johnny en Corina

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan van Dorsten
5 juni 2022

De sushi was erg droog. Normaal gewend dat er meer 'saus' inzit wat de sushi smeuïg maakt. Dat was helaas nu niet het geval. Daardoor een slechte ervaring helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
4 juni 2022

Eten was goed. Bezorging duurde een uur, helaas miste er 2 producten waardoor ik weer een uur kon wachten.

M
3 juni 2022

Duurde lang en de garnalen waren koud Rijst blijft lekker bestel zeker weer

Celine
2 juni 2022

Vriendelijk personeel en echt heerlijk eten. Zelfs gratis blikjes erbij gekregen, bedankt!

Tim
31 mei 2022

Friendly and very helpful staff

Faber
26 mei 2022

Wij bestellen geregeld bij mr Sushi, het is is altijd goed. Nu onder ander de surf 4 two besteld, alleen miste er 2 van de 4 soorten. Deze waren wel vervangen door andere sushi soorten. Daarop gebeld met Mr Sushi en wij krijgen de 2 soorten die miste bij de volgende bestelling er gratis bij. Goed opgelost! Wel jammer dat ze ons niet gebeld hebben om te zeggen dat ze de soorten hebben vervangen omdat oa de Kerrie mayonaise op is

Tristan Wagenaar
26 mei 2022

Bezorgtijd werd aangegeven om 20:15 uiteindelijk heb ik om 20:55 gebeld waar de sushi was en toen werd mij verteld dat door de drukte het langer duurde en de bezorger onderweg was. Hij zou een paar straten verwijderd zijn. Uiteindelijk duurde het nog 25 minuten voordat de bezorger er was. De crispy box was niet warm meer en de maki mix bestond voor de helft uit komkommer. De tonijn die hierbij hoort te zitten was niet aanwezig. Maar vervangen voor komkommer.

Anna
23 mei 2022

Veel sushi’s vielen uit elkaar. Ook de softshell was niet mooi afgewerkt. Dit is anders wel het geval en zit het plakje zalm/ tonijn mooi over de sushi rol heen. Nu was het gewoon een dik stuk opgelegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bella
22 mei 2022

Alijd goed! Alleen deze keer geen sojabonen maar tuinbonen helaas..

Minke
21 mei 2022

De sushi was koud, terwijl ze warm zouden moeten zijn. En veel te hard, waarschijnlijk te lang gebakken.

Larissa
19 mei 2022

De duck roll was helaas wat droog en de bezorging duurde echt veel te lang! Nadat er werd gezegd dat ze wachtte op een bezorger duurde het nog een uur voordat ik het eten had

E. M
18 mei 2022

Super sushi, super personeel. Waren iets vergeten en hebben het direct gebracht met iets ter compensatie.

Berbe
17 mei 2022

Altijd erg lekker. Voor het eerst gepelde boontjes gekregen. Gek maar wel lekker.

Jarmila
15 mei 2022

Lekkerste sushi van leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mr. Sushi

Beste Jarmila, bedankt voor je mooie review. Tot de volgende keer!💛 Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Leeuwarden

Larissa
14 mei 2022

Helaas was de kwaliteit dit keer wat minder dan de vorige keer! Weinig garnaal en kip in de sushi en daarom veel te veel rijst, erg jammer!

Sander
13 mei 2022

Kkr lekkere sushi ouleh. Bezorging was ~15 min te laat

De Boer
13 mei 2022

Iets later maar daar werd keurig over gebeld. Sushi mooi verpakt en heel goed gevuld. Nadeel is de site waarop je moet kiezen voor soja-gember enz. is niet duidelijk genoeg. Gewoon lekker erbij geven is fijner.

Lies
10 mei 2022

Maki ietwat droog. Overige rollen smaakvol evenals de warme hapjes. Vega gyoza een aanrader! Bezorger prima op tijd.

Larissa
10 mei 2022

Wauw! Zeker een van de beste sushi die ik ooit heb gegeten! Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Reactie van Mr. Sushi

Beste Larissa, bedankt voor je mooie review. Tot de volgende keer!💜 Met vriendelijke groet, Mr. Sushi Leeuwarden

Nikita
8 mei 2022

Normaliter zou ik jullie 5 sterren geven, heb meerdere malen besteld, maar vandaag ging er een hoop mis. Ten eerste was de bezorging een uur te vroeg, had ook niet thuis kunnen zijn... Ook was er een deel van mijn bestelling niet geleverd door drukte, dat kan natuurlijk en heh ik alle respect voor maar dat zag je ook terug in mijn bestelling. De crispy rol, die ik een uur later nageleverd kreeg, was niet crispy maar erg klef door de grote hoeveelheid saus. Ook de pokebowl was niet netjes en bestond echt voor 90% uit rijst, wat toch wel iets teveel was... Wat ik al zei, meerdere keren besteld en het was altijd heel erg goed en lekker, maar helaas ging deze keer een hoop mis en zonder iets van compensatie nadat ik gebeld had, erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
1 mei 2022

We bestellen best vaak bij mr Sushi, er is wel eens wat fout gegaan maar dat werd altijd keurig opgelost. Totdat ik gister een box miste, deze was gratis ivm de gespaarde punten. Ik kon terug zien op de kassabon dat deze erbij stond, niet meegegaan bij de bezorging. Online zou er iets fout zijn gegaan zei het meisje aan de telefoon, volgende keer er maar achteraan bellen. We kunnen deze box niet meer leveren. Jammer dat het zo is afgehandeld, stop dan met deze acties, we hadden anders 30 euro meer besteld, deze marketing werkt dus niet. Slechte service

Reactie van Mr. Sushi

Beste Nynke, Wat ontzettend vervelend dat je de service als slecht hebt ervaren. Wij hebben nogmaals naar uw bon gekeken en zien hier dat de Box C niet op de bon staat. Wel heeft u een code voor de Box C ontvangen, zodra u deze code invoert zullen wij de gratis box C leveren!:) Hope to see you soon!❤️

Riekie van der kooy
1 mei 2022

Uitstekend en goede service

F Hoekstra
29 april 2022
*
28 april 2022

De veggie box smaakte niet helemaal vers meer, zo ook de ebi tempura roll