Beoordelingen van Mr. Sushi Leeuwarden

Recente recensies van Mr. Sushi Leeuwarden

5 sterren na 398 reviews

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was aan de (te) warme kant maar wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over de bestelling. Bezorging op de afgesproken tijd. Zag er verzorgd uit en was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!!

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Toen ik kwam afhalen, lag de bestelling al klaar. Prima service.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service. Sushi altijd vers! Top

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd,vers en heerlijk!

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaten helaas geen stokjes bij. Ook was de edamame koud. Normaal is dit altijd super warm nog.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Resham, bedankt voor uw review. Onze oprechte excuses dat er geen stokjes bijzaten en de edamame niet warm genoeg was. Er zal zsm contact met u worden opgenomen voor een compensatie! Met vriendelijke groet team Mr. Sushi Leeuwarden

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Nynke, bedankt voor uw review. Hier doen wij het voor:)! Groetjes, team Mr sushi Leeuwarden

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mr. Sushi:Beste Hilde, bedankt voor uw review. Fijn dat alles goed was! Groetjes, Team Mr Sushi Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke versie Sushi, vriendelijke bezorger plus heel attent dat je op de hoogte wordt gesteld wanneer ze komen👌

Reactie van Mr. Sushi:Beste Gino, bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze sushi en service. Hier doen wij het voor! :) Groetjes, Team Mr Sushi Leeuwarden

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede kwaliteit en erg smakelijk!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Sven, bedankt voor uw review! Hopelijk is het de volgende keer ook weer helemaal naar uw wens! Groetjes, team Mr. Sushi Leeuwarden

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Reactie van Mr. Sushi:Beste Hilde, fijn om te horen dat het heerlijk was! Hier doen wij het voor :)! Groetjes, Team Mr Sushi Leeuwarden

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bezorging mooi op tijd en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Douma, fijn om te horen dat het eten lekker was en dat onze bezorgers vriendelijk zijn. Hier streven wij naar! Groetjes team Mr .Sushi Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heel lekker vers en was snel bezorgd! Ook fijn dat je een mail krijgt dat ze onderweg zijn. En het eten dat warm is, is ook warm wanneer het bezorgd werd😊

Reactie van Mr. Sushi:Beste Tamara, bedankt voor uw positieve recensie! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk is dit de volgende keer ook zo:) ! Groetjes team Mr. Sushi Leeuwarden

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo, wij hebben weer heerlijk gegeten vanavond. Maar soms valt de rol uitelkaar omdat ze niet stevig zijn gedraaid. Verder was alles prima.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Jitske, bedankt voor uw recensie. Wij zullen hier beter op gaan letten en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen voor een compensatie. Groetjes team Mr. Sushi Leeuwarden

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was voor het eerst wat vergeten, deze werd na telefonisch contact nageleverd. Ik bestel altijd bij mr Sushi, vermeld altijd dat ik liever niet wil dat er aangebeld word. De bezorger klopt of zwaait altijd netjes en daar ben ik zeer blij mee

Reactie van Mr. Sushi:Beste Saskia, fijn om te lezen dat u tevreden met ons bent! Hier doen wij het voor! Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op de aangegeven tijd bezorgd en altijd lekker !!!

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen elke maand grote boxen. Email gekregen dat bezorger onderweg was en 35 minuten later was sushi bezorgd. Tussendoor gebeld, bezorger zou onderweg zijn. Voor twee grote boxen met 128 stuks 1 bakje Wasabi, beetje jammer. Sommige producten als avocado en bosui waren donker en waterig.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het krokante was zo hard, ik hoop niet dat het de hele dag staat.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi was mooi op tijd en lekker vers

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd. Onderdeel was vergeten maar werd snel nageleverd. Ga vast weer bestellen!

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk! Bestellen altijd hier , nooit problemen, snelle bezorging en verse sushi.

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en op tijd geleverd

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets fout bezorgd, heb gelijk gebeld. Vriendelijk geholpen en binnen 15 min is het juiste bezorgd. Top gedaan👍 en het was heerlijk.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Wel jammer dat ik cola zero had besteld en 2 blikjes cola light kreeg; hadden ze wel even over mogen bellen..

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer HEERLIJK!!!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spicy maguro handrroll was echt veel te heet gekruid. De gewone sushi was prima.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk, hebben op verzoek een extra bakje tobiko eitjes bijgedaan

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en snel bezorgd

Reactie van Mr. Sushi:Heel graag gedaan Julia, Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede (bezorg)service en heerlijke sushi!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Yvonne, bedankt voor deze hele mooie woorden. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had Tuna salad roll besteld maar was ditmaal erg uitgedroogd niet fijn. De rest was wel prima.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Larissa, fijn dat we even telefonisch contact hebben gehad. We zijn tot een mooie oplossing gekomen en we maken graag weer de sushi voor jou. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit voor een redelijke prijs. Ga zeker nog eens hier bestellen

Reactie van Mr. Sushi:Dank je Peter!, we maken graag weer Sushi voor je. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi, erg vers! De bezorger was heel vriendelijk en de bestelling mooi op tijd. Snel nog een keer!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Lo, bedankt en heel graag gedaan. We gaan graag weer sushi voor je maken. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede communicatie, lekker eten en vriendelijk personeel

Reactie van Mr. Sushi:Heel graag gedaan! Groetjes Team Mr Sushi Leeuwarden

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Maar die 5 stukjes kip ter grote van een euro munt voor 5 euro gaat helemaal nergens over!! Misschien is dat fout gegaan maar als dat het is voor 5 euro is het misschien beter om van het menu te halen

Reactie van Mr. Sushi:Beste Sven, fijn te lezen dat je heerlijk hebt gegeten. Je feedback nemen we mee en geven we door aan het hoofdkantoor. Bedankt voor je eerlijkheid. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke week sushi, dat heeft niets met luiheid te maken maar zegt alles over de sushi die we hier te eten krijgen. Met grote voorsprong de lekkerste die je in de weide omgeving kan krijgen.

Reactie van Mr. Sushi:Dank je wel Rob!! Tot snel. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, vooraf gebeld dat men onderweg was, smaakt ghoed

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal sushi niet vers, gebeld en nieuwe ontvangen. Super!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Autar, heel graag gedaan wij gaan altijd voor vers! Groetjes Team Mr.Sushi Leeuwarden.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en geweldige bezorging! Wij zijn fan

Reactie van Mr. Sushi:Bedankt S!! Hier worden wij ook heel blij van en dit is de reden waarom. Dank je wel. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Leuk dat jullie van te voren bellen

Reactie van Mr. Sushi:Wat fijn te lezen Sharon, bedankt! Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, service en bezorging gewoon top.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Anna, dank je wel voor deze mooie woorden. Doet ons goed. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn niet lui.....maar eten gewoon graag jullie sushi. Hij is voor ons gewoon de lekkerst die er in deze regio te krijgen is en da's best veul

Reactie van Mr. Sushi:Hey Rob hahahah, nee we weten dat jullie niet lui zijn!...... We zien jullie graag bij ons komen en maken graag sushi voor jullie klaar. Bedankt voor het mega compliment dat je ons het lekkerste vind van heel het noorden. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, lekker en veel vega(n) opties. Bedankt!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel fijn dat er hier in friesland ook vegan sushi te bestellen is. het was lekker. maar er zat wel erg weing avocado in bijvoorbeeld en ik vind het wel duur vergeleken met de andere gangbare sushi en daarom zou ik het niet snel bestellen.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Y, bedankt dat je onze sushi lekker vond. Als je de volgende keer weer besteld, bel even met de vestiging en overleg even met de Chef, dan kunnen we op vegan gebied meer voor he betekenen. We houden er graag rekening mee. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super! De vriendelijke bezorger had per ongeluk een verkeerde bestelling meegenomen en gaf aan zsm terug te komen (en dat was hij ook) hij belde van te voren keurig ons zelf even op om zijn excuses alvast aan te bieden en we krijgen een shit load aan gratis mini loempia’s! 15 minuten later stond hij alweer op de stoep, gaf de hond een aai en bood nogmaals zijn excuses aan. Heerlijk gegeten, wat ons betreft de beste sushi en de bezorger die zou ik houden als ik jullie was :-)

Reactie van Mr. Sushi:Beste Manon, bedankt voor je mooie en lieve woorden. Heel graag gedaan allemaal. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker. Een nadeel is dat mijn bestelling pas een uur later werd bezorgd

Reactie van Mr. Sushi:Beste Na, het spijt ons te lezen. We nemen vandaag contact met je op. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de hoogte gehouden dat bestelling later zou komen ivm pech met de scooter. De gefrituurde sushi was iets afgekoeld, maar smaakte heerlijk!!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Maartje, bedankt voor je recensie, het was allemaal echt even pech op jullie route. Bedankt voor het begrip. we nemen nog even contact met jullie op. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.Mooi op tijd

Reactie van Mr. Sushi:Beste Greet, dank je wel voor de 5 sterren, zijn we blij mee. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker vers

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ca. 140 euro besteld, 8 eetstokjes gevraagd, 5 geleverd, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde vrij lang en na mailtje met uw bestelling is onderweg duurde het alsnog 20 minuten terwijl het de straat er achter is. Sushi was wel heel lekker

Reactie van Mr. Sushi:Beste Haarsma, bedankt voor je recensie, we hebben inmiddels contact gehad en het is allemaal duidelijk en opgelost. Dank je wel hiervoor. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sommige sushi aan de droge kant. Schalen rechtop houden zou prettig zijn. Verder lekker gegeten!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Peter, bedankt voor je recensie, we gaan dit weer goed met de bezorgers bespreken. Fijn dat alles verder wel naar wens was. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijk sushi gegeten van Mr Sushi!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, altijd ziet het er goed uit. Wij houden van Mr.Sushi 😁

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en eten was er snel en echt heerlijk en vers!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Tamara, bedankt voor deze mooie woorden. Hier worden wij heel blij van. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Mooi op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de warme gerechten waren iets te lauw, maar wel smakelijk!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bij kfc besteld te hebben en weer een dramatische ervaring te hebben gehad (eten koud, halve bestelling mist) toch maar weer sushi besteld en zoals altijd perfect.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Florian, fijn dat we jou naar tevredenheid sushi mochten leveren. We doen het graag en vinden onze klanten belangrijk. Tot de volgende keer :-) Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

Reactie van Mr. Sushi:Graag gedaan Miranda :-) groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik was te laat bij het afhalen van mijn sushi en toch heb ik zonder problemen deze meegekregen. Mijn excuses hiervoor.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Yannick, bedankt voor je fijne recensie. Geen sorry hoor!, we maken altijd graag sushi voor je klaar en denken in oplossingen. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mr. Sushi:Beste Ann, bedankt voor de mooie beoordeling, 5 sterren! Zijn we blij mee. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mr. Sushi:Beste Aa, bedankt voor de mooie beoordeling!! Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijke sushi en snelle bezorging.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Mac, dank je wel!! Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam mooi op tijd en was lekker vers en de smaak was goed.

Reactie van Mr. Sushi:Henri bedankt voor je fijne recensie. Hier doen we het voor!! Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer gewoonweg perfect

Reactie van Mr. Sushi:Beste Snoei, bedankt voor je mooie recensie, zijn we heel blij mee. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was al een beetje koud en dat was jammer.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Fleur, we hebben even telefonisch contact gehad en we zijn tot een mooie oplossing gekomen. Bedankt voor je eerlijkheid. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Tineke, fijn te lezen en heel graag gedaan. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en verse sushi en ook nog vriendelijk personeel!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Metna, wat fijn dat u dit zegt, daar doen we het voor, tevreden klanten. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en erg leuk personeel. Heel enthousiast geholpen in Leeuwarden. Zeker aanrader.

Reactie van Mr. Sushi:BesteJessica, bedankt voor je mooie woorden, daar doen we het voor! Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes vqn tevoren gebeld dat de bezorger er aan kwam. Alles zag er weer netjes uur een smaakte prima. 😀

Reactie van Mr. Sushi:Wat fijn te lezen Henri!! Daar zijn we heel blij mee dat u heel tevreden bent. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er zeer goed en smakelijk uit Maar na dat ik een haar vond in een potje wasabi eet je niet meer lekker je gaat zoeken of er meer is erg jammer

Reactie van Mr. Sushi:Beste Lucas, we hebben elkaar vanmorgen telefonisch gesproken en kregen nog allemaal complimenten van u dat de sushi geweldig smaakte en het er perfect uitzag. Toch mag die haar niet gebeuren dus zijn we tot een mooie oplossing samen gekomen. Nogmaals onze excuses Lucas en bedankt! Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Heerlijke sushi en top service. Ik kreeg een dubbele portie edamame boontjes omdat ze dat de vorige keer vergeten waren mee te leveren bij de bestelling (toen hebben ze mij overigens ook al direct gebeld hierover). Zeer aanbevolen!

Reactie van Mr. Sushi:Dank je wel Laura!! Wat een mooie recensie krijgen we van jou. Heel blij mee. Hier doen we het voor. Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en op tijd klaar!

Reactie van Mr. Sushi:Dank je wel Gaby, Groetjes Team Mr. Sushi Leeuwarden.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed alleen was de kip helaas koud

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, De sushi is heerlijk. Wat niet oké is, is dat jullie de vega sushi in hetzelfde bakje doen als die mét vlees/vis. Ik vraag me daardoor wel af hoe voorzichtig daar op gelet wordt. De vorige keer was het precies hetzelfde, zaten er vis eitjes op de vega sushi. Het zou apart moeten zijn en graag erop schrijven:"Vega", want het is soms niet goed te zien. Ik baal, dat ik 60 euro betaal en zodra je gezellig wilt gaan eten, je eigenlijk alleen maar praat over hoe dom de vega sushi door alleen een stukje nepgras naast de vleessushi ligt. Groet Elly

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker. De bezorging was alleen aan de late kant.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi 🍱 gegeten en echte aanrader voor iedereen.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! We bestellen er vaak

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd gebeld voordat de bestelling bezorgd werd, ze waren keurig op tijd en de sushi was heerlijk!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi is heel goed, altijd vers en lekker. Helaas is het bezorgen niet altijd oke, je krijgt netjes een mail hoelaat je het kan verwachten, maar die tijd hebben ze nog nooit waargemaakt. Vervolgens bellen ze netjes dat ze iets later zijn, en de bezorger onderweg is, duurt het nog 55 min voor de sushi er is, je zou zeggen niet erg, je eet sushi koud, maar als je warme gerechten erbij hebt is dat niet fijn, die zijn dan ook koud, jammer. We zijn wel vaste klant en bestellen regelmatig.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker vers

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

A-mazing, zowel besteltijd als het voedsel. Daarnaast werd er nog gebeld om te zeggen dat het eten onderweg was.✨

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom TOP

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom netjes op tijd, lieve bezorger, en heerlijk eten.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zowel eten als service wat mij betreft perfect.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijk gegeten, de crispy fried sushi is goddelijk! Super vriendelijk personeel 👍

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel uit elkaar en er was een deel van de bestelling vergeten

Reactie van Mr. Sushi:Excuses voor het ongemak! Wij hebben u telefonisch een tegemoetkoming gedaan en wij hopen dat u daar blij mee bent! ✨ SEE YOU SOON! ❤️

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk en vers! Echt van genoten. En het werd op de toegezegde tijd geleverd, prima! Kregen zelfs 4 blikjes ice tea gratis!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag had ik hier besteld voor mijn verjaardag en wat heb ik genoten 🥰🥰 top service netjes op tijd bezorgd en heerlijk verse sushi! Lieve bezorger en superlief extraatje bij de bestelling! 🥰

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan aangegeven maar werd wel vriendelijk doorgegeven. Daarnaast was de bestelling niet helemaal compleet maar de kwaliteit was top!

Reactie van Mr. Sushi:Goedenavond, excuses dat het iets later was. Wij nemen vanavond contact met u op voor een passende oplossing! Fijn om te horen dat de kwaliteit goed was ! 🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vaker besteld bij Mr. sushi. Zoals altijd goed verzorgd en erg lekker.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vaste klant! Altijd goede en lekkere sushi!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd gebeld dat het iets langer zou duren, erg netjes. Geen probleem natuurlijk en bij bezorging zag ik dat er zelfs een drankje aan mijn bestelling was toegevoegd. Geweldige service. En natuurlijk erg lekker gegeten. Zeker een aanrader.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oei oei, dit was de lekkerste bestelling van allemaal. Ik had een beetje krap besteld qua tijd maar er werd keurig gebeld dat het 15 minuten later werd. Vooral de soft shells vinden wij erg lekker. Ga ook zo door met vegetarische opties!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes gebeld dat de bezorger er aan kwam. Sushi smaakte weer prima en vers.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Bedrijf levert kwaliteit en straalt werkplekken en efficiëntie uit.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrij vlotte bezorging. Was ook mooi ingepakt. Sushi kwaliteit was niet heel best, vulling was minimaal en ook waren alle stukjes kapot en/of erg slecht gesneden. Qua smaak wel prima.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! Snelle service, en een extraatje meegekregen bij de bestelling. Super!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar bezorgingstijd is veel te lang: besteld 17.45 indicatie levering 18.50 en melding onderweg 19.15 uur en ontvangen 19.25 uur.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker alleen heb er 2 uur op moeten wachten en ik kreeg niks van respons van de winkel. Heb een aantal keer geprobeerd te bellen maar geen gehoor. Jammer, normaal is het wel altijd goed.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 7 sushi besteld. 19.50 tijd van bezorging. Om 20.05 gebeld.. bestelling moest nog in behandeling worden genomen.. om 21.05 werd het pas bezorgd. Wel vriendelijk van die mevrouw een kortingscode gekregen. Wij hadden op tijd sushi besteld zodat ik rond half 9 weer in de auto richting huis kon vanwege de avondklok. Helaas werd het pas 2,5 uur na bestelling bezorgd. Heel relaxt eten was het niet. En het zeewierblad was heel sompig. In het ene stukje zat voldoende vis. En het andere stukje was het niet terug te vinden. Erg jammer! De kortingscode ga ik niet gebruiken! Ik bestel in het vervolg weer bij de concurrent!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging was echt afschuwelijk. Ik heb mijn bezorgtijd op 19:15 gezet. Na gebeld te hebben (19:45) zei de medewerkster Carmen, ja sorry heel druk maar helaas kan ik het niet naar je toe toveren. Daarna om 20:25 weer gebeld omdat bestelling er nog steeds niet was. Grote afknapper en hele slechte communicatie.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel vroeg besteld half uur te laat gekomen en bezorger wilde bij buren tuin in lopen

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten graatjes in de sashimi zalm, verder was het weer heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uren na mijn plaatsing van bezorging bezorgd. Een uur te laat dus, erg jammer. Teleurstellend ook dat we ons geld niet terug konden krijgen ondanks dat we ondertussen geen honger meer hadden.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijk. Prijs kwaliteit prima. Snelle levering...te vroeg maar geeft niets kan in koelkast

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keus en goede prijs/kwaliteitverhouding. Lekkere sushi en ook een aantal soorten die ik nooit ergens anders heb gezien. Na een slechte ervaring met een ander sushi restaurant uit Leeuwarden heb ik Mr Sushi geprobeerd. Zeker voor herhaling vatbaar! Voor mij geen ander sushi restaurant meer.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 20 minuten te laat

Reactie van Mr. Sushi:Ons excuses voor de lange wachttijd, valentijnsdag was voor ons een ontzettend drukke dag. Wij nemen op korte termijn contact met u op ! ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en vers! Was wel een uur te laat geleverd maar begrijpelijk gezien Valentijnsdag. Een stukje sushi was vergeten maar dat mocht de pret niet drukken. Erg van genoten!

Reactie van Mr. Sushi:Allereerst bedankt voor uw recensie! ✨Wij zijn blij om te lezen dat het gesmaakt heeft!❤️ Wij nemen op korte termijn contact met u op want een uur te laat vinden wij niet kunnen, ons excuses hier voor! ✨

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet. Nadat ik gebeld had werd de rest van de bestelling snel bezorgd. We hebben weer genoten van heerlijke vers gemaakte sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig! Dank je wel.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele knappe bezorger. Ik wou hem bijna opeten in plaats van de sushi

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, een van de betere of de beste bezorgsushi van de stad!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Vorige bestelling was niet helemaal goed. Bij bestelling van vandaag extra gekregen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Tegen een goede prijs

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

👍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer besteld en de sushi is en blijft lekker. Het wordt snel gemaakt en wanneer je afhaalt zijn ze klantvriendelijk

Reactie van Mr. Sushi:Bedankt voor uw recensie! Wij ontvangen al onze geliefde klanten met een lach op ons gezicht !❤️

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond een heerlijke sushi box besteld. Echter de reden om juist deze box te bestellen was de sashimi die erbij zou zitten. En helaas ontbrak deze. Verder was het heerlijk.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste kwaliteit sushi van Leeuwarden. Wat mij betreft. Was echt superlekker! En voor een redelijk prima prijs. We kregen er ook nog een gratis snack bij omdat ze ietsje later waren (wat veel andere thuisbezorgd restaurants standaard doen). Al vaker besteld bij mr sushi en altijd top.

Reactie van Mr. Sushi:Bedankt voor uw feedback!❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Bezorging iets later dan aangegeven maar wel netjes gebeld.

Reactie van Mr. Sushi:Bedankt voor uw feedback, wij zijn druk bezig meer bezorg scooters te regelen zodat wij alle bestelling ruim op tijd kunnen bezorgen❤️

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goede service. En super vers. Echt een aanrader

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel geleverd en er werd van te voren nog even gebeld of ze het zelfs al eerder mochten brengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch. Hebben jullie een nieuw recept voor de sushi rijst? Was erg smaakvol! Wel érg gul geweest met de soja saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Mr Sushi, De sushi was overheerlijk, zoals we van jullie gewend zijn. Deze bestelling heeft onze vorige bestelling weer goedgemaakt. Bedankt voor de goede service.

Reactie van Mr. Sushi:Bedankt voor uw recensie! Wij zijn erg blij dat dit de vorige bestelling weer heeft goed gemaakt!❤️

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker, netjes geleverd. De crispy chicken is to die for!!

Reactie van Mr. Sushi:We love our crispy chicken too! ❤️

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. En snel!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Leeuwarden!

Reactie van Mr. Sushi:Bedankt voor uw recensie! ❤️

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijke sushi. Super vers en tongstrelend!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Alles stond keurig om 18:00 uur klaar!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was deze keer heel erg klef dat was jammer, vorige bestellingen waren altijd heel erg goed.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste en beste sushi van Leeuwarden. Vooral de gefrituurde warme sushi is een aanrader. Heerlijk!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen goede box gekregen. De Family Sushi Shasimi box (88stuks 55 euro) besteld maar kreeg de family sushi box (72stuks 42,50 euro) Hierover gebeld . Bij de volgende bestelling mag ik de shasimi box gratis maar krijg hier helaas geen bevestiging per mail of zo van . Jammer

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was smakelijk en goed verzorgd. Er kwam een telefoontje dat de bestelling onderweg was. Er had iets meer gember bij gemogen, dat ook was gevraagd bij de opmerkingen. De warme gerechten waren lauw, maar wel smaakvol.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima kwaliteit en attente reactie op te laat bezorgen

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging 2 minuten later en daarvoor werd de moeite genomen vanuit het restaurant even te bellen. Zo geweldig!!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De medewerkers zijn altijd super vriendelijk en de boxen zien er mooi uit en smaken goed!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd, top.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was wel oke. Weinig vulling, had 1 met alleen maar rijst.. de rest oke. Bijgerechten erg lekker. Bezorging 45 minuten is aardig vlot.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelproces is helder, communicatie over bestelling is top. Bestelling goed verpakt en verzorgd afgeleverd. Eten was heerlijk en vers. Helaas 2 stukjes zalm die niet oke waren.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, warme sushi was nog warm. Ruim sojasaus, eetstokjes en wasabi geregeld. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter altijd heel erg tevreden. Helaas liet het deze keer wat te wensen over. 19 uur besteld en 21 ontving ik mijn bestelling. Begrijp dat het misschien druk is, maar even bellen dat de bestelling vertraagd is zou fijn zijn. Daarnaast ontving ik een truffel beef in plaats van de bestelde flamed beef. Andere keren werden de crispy rolls netjes in aluminiumfolie geleverd om warm te blijven en dit keer helaas ook niet, waardoor ze al vrijwel koud waren. Jammer!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd bij mr. Sushi. Nu al vaker overkomen dat de bezorging meer dan een uur langer duurde dan de aangegeven tijd. Dat maakt het erg teleurstellend.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veelte laat en het was koud (loempia’s en edamame). Niet vaak mee gemaakt dat het wel op tijd was.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk! Vooral de ebi tempura zijn goddelijk! Bezorgtijd was een uur en kwartier later dan aangeven! Dit was erg jammer! Warme dingen beetje lauw. Wijze van bezorging was verder prima. Meer papier dan plastic!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig 👌

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde anderhalf uur, toen we het eten binnen kregen was de chilisaus open gegaan in het tasje ... na een boos belletje netjes een nieuwe gebracht ondanks mijn brutaliteit. Fijn dat het alsnog zo kon !

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd gebeld dat mij bestelling later zou komen, en dat ik ter compensate een portie miniloempia's zou krijgen. Toen de bezorger uiteindelijk kwam ( een half uur later dan gepland) had deze géén miniloempia's bij zich.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was onze bestelling 90 minuten later dan gepland, kan door de drukte komen. 1 item zat er helaas niet bij. Voor het eerst de gefrituurde sushi besteld, bijzonder leuk voor een keertje, maar zorgt niet voor de sushi beleving. Aanleveren van de bestelling in een plastic tasje is onhandig. De sushi was naar naar 1 kant geschoven. De hoeveelheid sojasaus en wasabi was ruim voldoende.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet gekregen, 3 uur na bestellen nog niks gehoord.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service 👌

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk opgediend in de ronde schaal, alles was vers en lekker van smaak. Werd gebeld van te voren omdat er iets niet geleverd kon worden. Vervanging was heerlijk.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 13:30 al besteld dat het om 17:30 bezorgd zou worden. Toen werd het pas om 18:03 bezorgd! Hoe kan dit?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was redelijk, niet meer dan dat.. Droge sushi, waarmee gerechten waren bijna koud. Moest lang wachten bij het afhalen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het eten altijd lekker maar de service van vanavond was echt slecht. 17:30 besteld voor 18:30, 19:30 werd het bezorgd zonder vooraf even een telefoontje of mail dat het een uur later zou komen. Intussen waren jullie niet te bereiken, constant in gesprek en zodra er eindelijk werd opgenomen werd je rustig gevraagd of je even een momentje had en hoorde je weer 10 min niks. Een uur later het eten ontvangen bleek dat er dingen ontbraken. Met veel moeite weer kunnen bellen en het resterende eten zou over 20 minuten bezorgd worden. Nooit meer iemand gezien, iets van gehoord en al helemaal niets van gekregen. Heel erg jammer, vaste klant maar gaan op deze manier ergens anders bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is heerlijk..bezorger is deze keer heel erg slecht ....moest 3 uur wachten en nog steeds geen sushi moet zelf ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:15 zou het eten er zijn, kwam uiteindelijk 20:15. Telefonisch niet bereikbaar, zeer slecht en ontevreden. Eerst keer wat besteld maar ook gelijk de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Leeuwarden top levering!!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd , lekker eten , perfect !!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top was echt lekker. Lekkere sushi wel een beetje te groot voor je mond. Dat was niet best.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omg ik had een crispy chicken met komkommer roll met bosui enzo erover heen ziek lekker 😩😩😩🤩🤩🤩🤩

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg lekker. Alleen wel heel balen dat we ruim 2.5 uur op de bestelling hebben gewacht. Even een belletje vanuit jullie kant zou fijn zijn geweest.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst op de site onder de knop 1e kerstdag en kreeg bevestiging op gisteren 20 december... hoe Kan dat? Ik heb Gebeld maar ze waren telefonisch niet bereikbaar. Ik heb ze later gesproken dat ik de bestelling op 1 e kerstdag heb geplaatst en niet op de 20e ze zouden het verschuiven maar ik heb nog geen bevestiging gehad maar wel betaald. Ik hoop dat het goed komt! Dus deze bestelling heb ik niet gehad maar wil ik 1e kerstdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld en weer tevreden. Wel vind ik het jammer dat je geen keus hebt om de sushi boxen samen te kunnen stellen. Als je los je favoriete sushi’s besteld is het wel wat prijziger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling incompleet geleverd... Jullie de hele avond proberen te bellen en gemaild. Maar op niks reactie...

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben meer dan 2,5uur moeten wachten op onze bestelling zonder dat dit met ons werd gecommuniceerd. Ik heb zeer vaak geprobeerd te bellen om te vragen of het nog lang ging duren. Maar ik kreeg een ingesprek toon of er werd niet opgenomen. Gelukkig was het eten wel goed. Maar we hebben hier een nare nasmaak van. De jongen die bezorgde wat overigens zeer vriendelijk en zou de klacht overbrengen. Ik hoop dat dit gedaan is.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nav goede recensies sushi besteld. Kregen vrij vlot een mail met de te verwachten bezorgtijd. Dit werd wel wat later maar dat was niet zo'n probleem. Wat ik wel jammer vond was dat 1 van de bakjes door elkaar geschud was. De tas waar het in zat was zichtbaar verkreukeld met sushi rijst aan de buitenkant. Sushi lag uit elkaar. Tevens had ik enkele rolletjes met alleen maar rijst, verder geen vulling. De smaak was verder goed te doen.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top !!! Bestellingen was wel wat laat... 17.55 besteld 19.30 was het er ..

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als aan de deur. Een van de producten die ik had besteld was niet op voorraad. Geen probleem, werd er netjes over gebeld zodat ik zelf wat anders kon uitkiezen. Zakje gratis mini-loempia's als goedmaker. Was niet nodig geweest, maar toch yummm! Go Mr. Sushi!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi is minder dan toen de vestiging net open was. Ook de bezorging week behoorlijk af van de afgegeven tijd. Dat laatste kan in de drukte een keer gebeuren, maar kwaliteit wordt dan nog belangrijker.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal niet echt naar mijn smaak geen hoogwaardige sushi. Viel uit elkaar was warm. Jammer bezorger wel snel en vriendelijk :)

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en smaakte prima en vers.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

12.15 besteld en ik had het pas 13.45... De gratis sushi was jammergenieg niet vers.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg om 17.30 een mail dat mijn bestelling onderweg was, die pas om 17.55 bezorgd werd. Opzich niet erg, maar wel omdat mijn warme sushi koud was. Normaal ben ik kwaliteit en service gewend, maar dit viel me tegen.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst korrels waren wat hard, alles viel uit elkaar. Proefde niet echt vers, het gene wat warm moest zijn, was net als de rest steenkoud. 20/30 minuten te laat met bezorgen, belde vervolgens in de portiek ook nog eens bij het verkeerde huis aan. Absoluut geen goede ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heel goed. Een rol was niet wat we besteld hadden, maar deze werd keurig afgeleverd na melding daarvan.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, bezorging snel en netjes👍

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en smaakte prima

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was niet compleet bij de bezorging. 3 telefoon gesprekken en 2 uren later word de rest eindelijk bezorgd. Ook word mij verteld dat de manager mij ging bellen later in de avond, maar dat is ook niet gebeurd. Mijn opmerking dat ik geen stokjes, sojasaus etc. nodig had, was ook negeert. Het sushi was wel lekker, maar de rest was niet acceptabel.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden om 4 uur ‘s middags besteld voor 8 uur ‘s avonds. Helaas werd het pas na 9 uur bezorgd. Het kan zijn dat het druk was maar dan was een telefoontje of excuses wel op zijn plaats geweest.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, maar de bezorging duurde ruim 2 uur. Het was druk en er waren te weinig bezorgers. Gooi dan op zo’n moment thuisbezorgd en eventueel eigen website dicht, want anders krijg je alleen boze klanten die veel te lang moeten wachten.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes dat ik vooraf gebeld werd toen bleek dat de wachttijd op de bestelling wat langer duurde dan verwacht. Heerlijk gegeten, de sushi kwam vers op ons over!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker en snel bezorgd!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bestelling was eerder dan verwacht, top!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en weer snel geleverd, top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi... Wij zijn blij verast

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en weer lekker vers en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst teleurgesteld.. Anderhalf uur van tevoren besteld en nog 50 minuten later bezorgd, warme gerechten waren koud. De sushi was gelukkig wel lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Alles erbij Vlotte levering

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een uur later dan aangegeven. De hapjes die warm moesten zijn waren koud en slof... Sushi zelf was wel erg lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi hoort niet in de koelkast...

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker!! De prijzen en de kwaliteit van het eten zijn dan ook precies goed. Tevens was de bezorger zo vriendelijk. Echt een aanrader

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Alleen jammer dat alle soorten stijf naast elkaar in 1 bak worden geleverd met op alle sushi's gebakken uitjes, terwijl sommige soorten volgens afbeelding bestelde geen gebakken uitjes zouden moeten bevatten. 1 klein flesje sojasaus op ruim 50 sushi's ook wat weinig. Maar verder prima kwaliteit

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, een aanrader de summer box!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord héérlijk!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Smaakte prima en lekkers vers.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer tegen de perfectie aan, wij blijven ons verbazen over de enorm versheid van de geleverde producten. Keurig verzorgd en netjes afgeleverd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd, alleen jammer dat het drinken altijd “uitverkocht” is

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer snel klaar, sushi was weer smakelijk.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk! Vriendelijke en snelle bezorging. 10/10 would recommend

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi! Vriendelijke medewerkers! Je wordt keurig op de hoogte gehouden, wanneer je bestelling naar jou onderweg is! Wij bestellen hier wekelijks!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Op tijd bezorgd en een vriendelijke bezorger.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldeed aan de verwachtingen. Bezorgtijd werd later dan ik aangegeven had maar dat werd wel verteld. De gefrituurde Rolls vond ik persoonlijk erg fors.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! kreeg extra loempia’s, omdat ze dachten dat ze te laat waren met bezorgen, maar de bezorger was juist een kwartier te vroeg! Helemaal prachtig.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam iets later naar werd netjes van tevoren gebeld. Smaakte prima.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en verse sushi! Iedere stukje uit de box had zijn eigen smaak. Kortom wij blijven bestellen

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten met een vriendin. We hebben afgehaald en ondanks de gigantische drukte stond de bestelling keurig op tijd klaar. Sushi van goede kwaliteit en super vers!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi voor een kleine prijs.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en voldoende 🍣

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk en vers. Ik wilde een pakket ietsje anders hebben en dit hebben ze ook gedaan. Heel fijn. Zeker een aanrader en we bestellen hier sowieso vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling en afhaal verliep soepel en de sushi was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel je 4 uur van tevoren. Geef je bij voorbaat €2,50 fooi. Komt het eten een kwartier te laat. Het smaakte wel goed.

Reactie van Mr. Sushi:Beste klant, ons excuses dat het 15 minuten te laat bezorgd werd. Wij doen ons best om ook in deze corona tijd met alle maatregelen alles op tijd te bezorgen!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, alleen de Vega roll zat tegen de zalm aangedrukt. Voor bezoek die vegetarisch is, is dat niet fijn.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat was het heerlijk! We gaan het zeker nog eens doen.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeiezaak! Alles netjes optijd klaar & netjes vriendelijk personeel.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker. Helaas hebben wij de extra rol die we gratis zouden kregen niet bij onze bestelling gekregen. Toen we hier achterkwamen was er geen nummer of email adres die we konden bereiken om te vragen of dit opgelost kon worden. Zou de rol graag morgen voor lunch ophalen :)

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke bezorger en heerlijke sushi

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om bezorgd te worden om 18.30u. Netjes gebeld om aan te geven dat het wat later was, zeker het wachten waard!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd heel netjes gebeld door medewerker, om te vertellen dat de bezorger bij hun vertrok om mijn sushi op het gevraagde tijdstip te leveren.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige service, meerdere keren een extra belletje dat mijn bestelling er aan zo komen naast een mailtje👌

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes gebeld dat het iets kwam. Smaak was prima. Verse vis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Helaas de verkeerde box geleverd gekregen. Na een telefoontje werd het netjes opgelost en werd de juiste box alsnog bezorgd. Goede service en de sushi was heerlijk

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de Fryslân boppe box. 64st. Aanrader!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super besteld vaak bij jullie...ga zo door🥰🥰🥰

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij bestellen hier al sinds de Opening in Leeuwarden. Is altijd goed. Toevallig gister voor het eerst mee gemaakt dat de verkeerde box geleverd werd. Dit is echter perfect opgelost we mochten de verkeerde box houden en de juiste is binnen 20 min geleverd en zelfs nog een code voor 35% korting gekregen meer dan correct opgelost dus. Super bedankt

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Speciaal bij mr sushi bestelt omdat ze kerrie kip sushi hebben zijn ze de kerrie vergeten.. Erg jammer dit. Verder wel lekker gegeten

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben wederom genoten van de verse sushi! De bestelling kwam iets later, dit werd keurig gecommuniceerd. Wij bestellen zeker weer!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service! Bestelling was iets later. We werden meteen gebeld en er werd gezegd dat er een gratis portie miniloempia’s bij bezorgd werd. Top! Sushi was heerlijk!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets vertraagd. Keurig over gebeld en ter compensatie een extra portie mini loempia's gekregen. Heerlijk gegeten! Lekker vers, goede smaak en service! Favorietje in Leeuwarden wel 😊

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! altijd geweldig! Top service, toen ik belde omdat ik perongeluk 1 verkeerde roll gekozen had, hebben ze het nog weten te wijzigen voor mij! Dat noem ik goede klantenservice!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alleen een hlf uur later bezorgd. Wel werden we gebeld dat het iets later werd, iets later vind ik 10 min / 15 min.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr sushi doet het altijd goed. Ik heb een vis allergie en geef dat altijd aan nooit problemen gehad. Helaas waren ze wel de stokjes vergeten en moest een bezorger die speciaal nog brengen. Verder tevreden

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak goed en vers.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had twee bestellingen door elkaar gehaald. Gelukkig ging het om dezelfde sushibox en hoefden we dus niet extra lang te wachten. De gratis roll zat er niet bij maar dat vonden we niet erg. Echter werd deze later ook nog keurig gebracht met een portie loempia's voor het ongemak. Super service!! Foutje kan gebeuren en keurig opgelost! We zullen zeker weer bestellen.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super goede service! Wij hadden een grote bestelling geplaatst en het eten was binnen een half uur afgeleverd! Ook was het mijn verjaardag en kreeg ik een gratis roll! super service voor de klanten en lekker eten.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten van de royale goed bereide porties. Jammer dat onze postcode 9034 niet in de bezorging zit..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr sushi heeft echt de lekkerste sushi!!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd keurig opgebeld dat de bestelling iets langer kon duren. Daarbij ook nog een gratis portie loempia’s gekregen. Goede service!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Er werd netjes gebeld dat de gevraagde bezorgtijd niet werd gehaald en dat het zo snel mogelijk bezorgd zou worden (15 minuten later). Zeer tevreden over de communicatie.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi in Leeuwarden! Prima prijs en kwaliteit verhouding!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde wat lang, maar het was druk en ik ben netjes gebeld. De sushi zelf was echt heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve bezorger, heule lekkere sushi 😍

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en stond op de afgesproken tijd klaar. Alleen viel alle sushi uit elkaar..

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, heerlijk. De bezorging was ook precies op tijd. Aanrader!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker geten en snel bezorgd!!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte erg goed en de kwaliteit was echt top! Bestelling was wel een half uur te laat, maar dit hebben ze telefonisch netjes afgehandeld. Ga hier binnenkort zeker weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak bij meerdere producten 'flauw', beperkt van smaak en een beetje taai. Tonijn en zalm leken niet erg vers. Enkele maanden geleden wel eens goede sushi gehad, hopelijk vandaag een eenmalige misser. Hoewel de bezorging slecthts 5 minuten later was, werden we daar telefonisch vooraf over geinformeerd. Prima.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Had de rol van 14 euro met gefrituurde garnaal en geflambeerde zalm on top. Vond de kwaliteit matig en de prijs te hoog voor de hoeveelheid (grootte) je kreeg.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en goede vis. Mooie hoeveelheden en een goede prijs. Wij bestellen vaker!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is niet alleen ontzettend lekker maar Mr. Sushi belt je wanneer ze het vermoeden hebben dat de bestelling iets later kan komen. De bezorgers zijn erg vriendelijk. Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn sushi ergens anders wil bestellen. Echt een aanrader!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en veel keus. Ik had een doos sashimi mix besteld maar meer dan de helft ontbrak. Werd netjes opgelost door met spoed een nieuwe te bezorgen. Bezorger mag wel iets vriendelijker overkomen!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar zeker geen klachten

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEERLIJK!!! Goeie service!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was mijn eerste keer dat ik bij mr sushi bestelde en is erg goed bevallen. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed en veel variatie in de aangeboden sushi’s. Zou het zelf alleen wel prettig vinden als bepaalde sushi’s in viervoud ipv achtvoud te bestellen zijn.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Zeker een aanrader.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en sushi was prima net als anders.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten van de Sushi van Mr Sushi, goede kwaliteit, vers voor herhaling vatbaar.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker! Maar waarom nooit servetten erbij?😅

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Strak op tijd en super heerlijk!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, verse producten en het was heerlijk wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer netjes werd ik gebeld 15 min voordat het keurig bezorgd werd, met de mededeling dat de bezorger onderweg was 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten.. zeker voor herhaling vatbaar..

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Het eten kwam mooi op tijd, het smaakte lekker vers en de bezorger was vriendelijk

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, betaalbaar, vlotte bezorging en vriendelijk personeel, hulde!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers rn zeer smaakvol. Ik ben fan

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets langer. Sushi was heerlijk!!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snelle bezorging! TOP!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goede service dmv telefoontje dat het onderweg was. Op tijd geleverd en vegetarische sushi ook lekker.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 👌🏼 Echt een aanrader!!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker , goedkoop en veel keus. alleen sushi was een beetje geplet tijdens de bezorging.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich prima sushi. De rijst alleen naar mijn smaak te zoet. Bezorging was snel en vriendelijk.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer in korte tijd besteld. Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Zie nu al weer uit naar de volgende keer!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we hier sushi bestelden. Waren erg tevreden, sushi was erg vers en zorgvuldig klaar gemaakt.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende sushi met snelle bezorging.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel snel geleverd, binnen 20 minuten was het al voor de deur. Het was ook erg lekker! Voor herhaling vatbaat

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! loempia’s vergeten maar zijn vrij snel weer gebracht. Jammer dat er geen chili saus bij de loempia’s Zit!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😍

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en smaakte weer prima. Vis was lekker vers

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wegens technische problemen iets later bezorgd, maar ruim gecompenseerd en de sushi was verrukkelijk! Professionele folder ook. I’m impressed!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en super snel bezorgd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt hele lekkere sushi! Het was aan de avocado te zien en te proeven ook echt heel erg vers naar mijn idee, dus dat is super! Verder ook erg vriendelijk personeel. Daarnaast ziet het pand er nog niet zo fantastisch uit, maar dat maakt voor afhaal of bezorging natuurlijk niets uit! Ook veel vega en wat vegan, dus dat is ook top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Snelle bezorging, Prima.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en super snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zag er goed uit, prijs en hoeveelheid prima! Alleen wel 3 mensen die last van buikkrampen hadden en misselijk zijn geworden...

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk. Ook de presentatie was top. We hebben genoten van de verse sushi en gaan zeker vaker bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en het kwam zelfs eerder dan aangegeven, doordat je keurig een melding krijgt dat je bestelling onderweg weg is kun je hier dus ook rekening mee houden. Echt een aanrader!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Klein minpuntje; plakrijst viel snel uit elkaar. Compliment over opmerking dat wij liever geen toufu wilden. Hier is rekening mee gehouden door dit te vervangen.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak, duidelijk dat de producten vers zijn, bestelling op tijd ontvangen, ook correcte omgang van Mr. Sushi bij problemen met invoeren van bestelling. Zeker aan te raden!!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Kwaliteit is erg goed en er is super veel keuze. En van de afhaal/bezorgsushi restaurants in Lwd ook nog de goedkoopste. Ik had zelfs moeite om het op te krijgen, terwijl ik normaal voor deze prijs amper genoeg heb. Ik ga zeker vaker bestellen. Enige minpuntje is dat er onder de €40 niet thuis bezorgd wordt.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi! Vooral de geflambeerde zalm rol is echt geweldig!! Jammer dat sushi altijd zo prijzig is als student, ik zou hier elke dag kunnen bestellen!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte goed. Rolls waren wat minder goed gevuld dan gewend. Portie sashimi en zeewier klein (niet juiste verhouding prijs hoeveelheid vonden wij) daarom een 3* beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg snel. De zeewier was bij ons helaas erg taai.. Het duurde lang voor dat je een hap weghad.. Verder smaakte het prima.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier word met liefde in de keuken gewerkt dat zie en proef ik terug in de sushi!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, wat was dit lekker. Het is behoorlijk duur, dus ik zou het niet zo snel weer bestellen. Maar het was wel echt lekker.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam erg snel, de sushi was heerlijk.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers! Misschien wel de lekkerste van Leeuwarden.. Mijn vriend lust geen komkommer, dus bij opmerkingen gevraagd of het ook zonder gemaakt kon worden. En jawel: alle sushi zonder komkommer, top! Ook fijn, bij de nigiri sushi zat geen enorme hap rijst onder de vis. Perfecte porties. Wij gaan zeker vaker bestellen bij Mr. Sushi.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bestelling was 30 minuten te laat maar werd netjes excuses gemaakt dat het kwam door de enorme drukte. Ga hier zeker weer bestellen

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte goed en vers. De bezorging kwam wel een half uurtje later, voor de rest prima!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en Verse Sushi binnen 40 min geleverd! Super!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij dachten weer een sushi zaak in Leeuwarden is dat nou nodig maar toch gingen wij bestellen om te proberen. Dit word ons nieuwe vaste sushi adres wat enorm heerlijk en top diversiteit!